Ma 2024. július 17., szerda - Endre és Elek napja van.

  • Címlap
  • Eseménynaptár
  • Letöltések
  • Vendégkönyv
  • Oldaltérkép
  • RSS
  • Facebook
  • Nyári szálláslehetőség
 

Nyári szálláslehetőség

Nyári időszakban, július 1. és augusztus 25. között szálláslehetőséget tudunk biztosítani a kollégiumban (nagyobb csoportoknak is).

Összes szobaszám: 20 db
Összes férőhely: 66 fő

A Szent Imre Szakkollégium egy több mint 20 éves múlttal rendelkező szeged belvárosi kollégium. A kollégium épülete a Kálvária sugárút és a Londoni körút sarkán található, a Londoni körút 13. sz. alatt. Könnyen megközelíthető mind autóval, mind busszal, a Szegedi távolsági autóbusz állomástól (Mars tér) 5 perces gyalogútra található. A kollégiumhoz közel találhatók tömegközlekedési (autóbusz, villamos) megállók is, amelyekkel a város bármely pontja könnyedén és rövid időn belül megközelíthető, illetve Szeged fontosabb belvárosi helyszínei (pl. Dóm tér) gyalogosan 8-9 perc alatt könnyedén elérhetőek.

Szolgáltatásaink:
A kollégium egyetemi kollégiumként üzemel, így az elszállásolás 2 – 3 – 4 ágyas szobákban történik, közös zuhanyzókkal és egy jól felszerelt, nagy közösségi konyhával és étkezővel.

Lehetőség nyílik közösségi termek bérlésére, amelyek elegáns megjelenés és kellő technikai felszereltség mellett alkalmat biztosítanak akár konferenciák, akár családi rendezvények lebonyolítására. Mindemellett bérelhető a kollégiumhoz tartozó tornaterem is, amely kiválóan alkalmas egy – egy foci vagy kosárlabda meccs lebonyolítására vagy csupán az egészséges életmód megőrzéséhez szükséges mozgáshoz.

Áraink:
Szállás: 11 000 Ft/fő/éj (péntek-vasárnap), hétfőtől csütörtökig a kedvezményes ár  8 000 Ft/fő/éj
Terembérlet: 6 000Ft/óra
Közösségi épület (tornaterem) bérlet: 10 000 Ft/óra
Idegenforgalmi adó 18 év felett és 70 év alatt 500 Ft/fő/éj (amely a szállásdíjon felül értendő!)

Nyitvatartás: július 5. - augusztus 25.

További tudnivalókról e-mail-ben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy telefonon lehet érdeklődni az http://www.szikk.hu/elerhetosegek oldalon!

Szállásfoglalás:

 
Szent Imre Szakkollégium Szeged
 
Hasznos volt a tartalom? Osszd meg másokkal is!